ShockWave

Vanaf heden is het mogelijk om bij ons op de praktijk behandeld te worden met shockwave. Shockwave is wetenschappelijk onderzocht kijk hier voor de literatuurstudies, KLIK HIER

Enraf Nonius is leverancier van onze fitness apparatuur en kwamen met dit shockwave apparaat op de markt. Het is een welkome toevoeging binnen onze praktijk.

Wat is shockwave therapie?
Shockwave therapie wordt succesvol ingezet voor de behandeling van spier/peesweefsel en peesaanhechtingen. Shockwaves zijn geluidsimpulsen met veel energie, die zich als golven in de diepte kunnen verplaatsen.

Shockwave therapie stimuleert de zelfhelende werking van het lichaam
Bij shockwave therapie wordt de energie in het pijnlijke weefsel opgenomen en kan dus ook een pijnlijke behandeling zijn. Het lichaam reageert door het vrijmaken van verschillende herstel stimulerende stoffen. Sommige stoffen bootsen een milde ontstekingsreactie na, andere stoffen stimuleren het herstel van het weefsel en verbeteren de doorbloeding op de plaats van de aandoening. Beide reacties hebben een snel weefselherstel tot gevolg.

De Endopuls 811– een veelzijdig en bijzonder gebruikersvriendelijk apparaat voor shockwave therapie. De Endopuls 811 is compact en licht, waardoor draagbaar en kan daardoor overal worden ingezet. Bij de ontwikkeling is gebruik gemaakt van de nieuwste technieken en voorzien van evidence based protocollen. De ultra moderne techniek en het gebruik van hoogwaardige materialen heeft ook geleid tot superieure kwaliteit.

Voordelen van gebruik van de Endopuls 811

  • Hoog percentage therapiesucces
  • Effect al waarneembaar na één behandeling
  • Zeer weinig behandelingen nodig voor realisatie van de behandeldoelen
  • Vrijwel geen neveneffecten
  • Maakt geneesmiddelen en/of chirurgie overbodig
  • Behandeling van de lokale stoornis in plaats van symptoombestrijding
  • Pijnvermindering en mobiliteitswinst al na een paar dagen

Hart voor chronische pijn
De nauwkeurigheid en effectiviteit van de Endopuls 811 is optimaal en geeft snel aantoonbaar resultaat. Reeds na 4 tot 5 behandelingen merkt de patiënt het resultaat van de shockwavetherapie. Bewegen gaat makkelijker en de chronische pijn blijft weg.


Waar heeft u klachten? Doe de check en kom langs voor behandeling of advies.

Fysiotherapie soestdijksekade heeft een nieuwe website

 

Bekijk onze nieuwe website

This will close in 40 seconds